SmartCom | Comunicarea - cheia succesului

Oferta Cosmote

 

Traim provocari diferite, de ce am comunica la fel?

Creeaza-ti propriul abonament acum si primesti 2 luni abonament CADOU si comunicare nelimitata în primele 6 luni!

Vino la SMARTCOM, alege un abonament COSMOTE Perfect pentru Tine pe o perioada de 24 de luni si beneficiezi de:minute si mesaje NELIMITAT în retea – promotional pentru primele 6 luni de la data activarii contractului, daca valoarea abonamentului lunar (abonament si extraoptiuni Perfect pentru Tine) este mai mare sau egala cu € 9,92/luna (TVA inclus)

- dublul minutelor si mesajelor în retea, incluse în abonamentul si extraoptiunile Perfect pentru Tine – promotional pentru primele 6 luni de la data activarii contractului, daca valoarea abonamentului lunar (abonament si extraoptiuni Perfect pentru Tine) este mai mica de € 9,92/luna (TVA inclus)

- noua extraoptiune web’n’walk pentru tine, la un pret special de € 2,01 (fara TVA) / € 2,49 (TVA inclus). Servicul web’n’walk este un serviciu de browsing de pe telefonul mobil COSMOTE, prin intermediul caruia ai acces la informatii si elemente de continut disponibile în portalul mobil web’n’walk si navigare nelimitata pe pagini de internet de pe telefonul mobil.

- serviciul Muziton gratuit timp de 2 luni de la activare.

Pornesti de la abonamentul :

Plan tarifar

Abonament lunar
(euro, TVA inclus)

Minute nationale si internationale zona 1 incluse lunar

Minute în retea incluse lunar

SMS-uri în retea incluse lunar

Tarife dupa terminarea minutelor incluse în abonament /minut(euro, TVA inclus)

Tarife în retea

Tarife în afara retelei

COSMOTE Perfect pentru Tine

€ 5.58

50

500

500

0.15

0.20

La care poti adauga si combina orice extraoptiune ce ti se potriveste:

- Extraoptiuni cu minute nationale si internationale zona 1:

Extraoptiuni cu minute nationale si internationale zona 1

Abonament lunar
(TVA inclus)

Minute nationale si internationale zona 1
incluse lunar

Perfect pentru Tine 75 nat/intl

€ 3.10

75

Perfect pentru Tine 85 nat/intl

€ 3.60

85

Perfect pentru Tine 100 nat/intl

€ 5.83

100

Perfect pentru Tine 230 nat/intl

€ 11.90

230

- Extraoptiuni cu minute si mesaje în retea:

Minute si mesaje în retea

Abonament lunar
(TVA inclus)

Minute si SMS-uri
în retea
incluse lunar

Perfect pentru Tine 200 în retea

€ 0.74

200 minute si 200 SMS-uri

Perfect pentru Tine 500 în retea

€ 1.24

500 minute si 500 SMS-uri

Perfect pentru Tine 700 în retea

€ 1.61

700 minute si 700 SMS-uri

Perfect pentru Tine 1000 în retea

€ 2.23

1000 minute si 1000 SMS-uri

Perfect pentru Tine 1500 în retea

€ 2.48

1500 minute si 1500 SMS-uri

Caracteristici ale ofertei promotionale:

- Minutele si mesajele neutilizate din bonusul dublu nu se vor reporta în urmatoarea luna de facturare.

- Bonusul de minute si mesaje nelimitate în retea/bonusul dublu de minute si mesaje în retea este valabil 6 luni consecutive de la data activarii abonamentului plus prorata si se va consuma primul, înaintea minutelor si mesajelor în retea incluse în abonamentul standard.

- Dupa depasirea celor 6 luni de valabilitate a bonusului de minute si mesaje nelimitate în retea/ bonusului dublu de minute si mesaje în retea, vei reveni la beneficiile standard corespunzator abonamentului ales la activare.

- Extraoptiunea web’n’walk pentru tine poate fi adaugata tuturor planurilor tarifare Perfect pentru Tine, atât în cazul contractelor încheiate pentru 24 de luni cât si pentru contracte încheiate pe 12 luni. Extraoptiunea trebuie mentinuta activa pentru un termen minim de 12 luni pentru contractele pe o perioada de 24 de luni si minim 6 luni pentru contractele pe o perioada de 12 luni.

- Dezactivarea extraoptiunii web’n’walk pentru tine se poate realiza, dupa respectarea termenului minim, prin transmiterea unui SMS gratuit cu textul “D WNW PPT” catre numarul scurt 969.

- În cazul schimbarii abonamentului  Perfect pentru Tine activat împreuna cu extraoptiunea web’n’walk pentru tine, aceasta ramâne activa modificându-se doar abonamentul format din planul tarifar Perfect pentru Tine si /sau extraoptiunile Perfect pentru Tine.

- În cazul în care ai solicitat dezactivarea extraoptiunii web’n’walk pentru tine aceasta nu va mai putea fi reactivata. Reactivarea ulterioara se va produce prin activarea extraoptiunii web’n’walk standard.

- Oferta Muziton va fi acordata prin campania de activare a serviciului Muziton printr-un SMS automat pe care îl primesti, în a doua zi de la activarea abonamentului Perfect pentru Tine. Oferta este valabila daca activezi serviciul Muziton în primele 3 zile de la primirea SMS-ului si se va aplica timp de doua luni de facturare consecutive, în functie de data activarii. Dupa depasirea celor doua luni consecutive de facturare se va aplica la taxa standard de utilizare a serviciului Muziton. Oferta este valabila si pentru contracte încheiate pe 12 luni.

Caracteristici abonament si extraoptiuni Perfect pentru Tine:

- La abonamentul COSMOTE Perfect pentru Tine se poate activa o singura extraoptiune din fiecare categorie. Abonamentele Perfect pentru Tine 370 – 2600 nu sunt eligibile pentru activarea extraoptiunilor Perfect pentru Tine

- Extraoptiunile Perfect pentru Tine, valabile începând cu 10 iunie 2010, nu vor fi compatibile cu vechile extraoptiuni Perfect pentru Tine. Daca beneficiezi de extraoptiunile Perfect pentru Tine valabile pâna la 9 iunie 2010, vei putea alege o noua extraoptiune Perfect pentru Tine schimbând împreuna ambele extraoptiuni curente.

- Odata ales, abonamentul Perfect pentru Tine împreuna cu extraoptiunile Perfect pentru Tine, poate fi modificat oricând, în perioada minima contractuala, daca valoarea abonamentului lunar Perfect pentru Tine împreuna cu extraoptiunile Perfect pentru Tine eligibile este superioara celei existente.

- Modificarea extraoptiunilor dupa activare se poate face prin apel gratuit la *100#, 1234, sau prin SMS gratuit la 1234 cu textul “Perfect pentru Tine”.

- Valoarea abonamentului Perfect pentru Tine împreuna cu extraoptiunile Perfect pentru Tine alese trebuie pastrata cel putin 8 luni de la activare si 4 luni de la ultima schimbare de abonament.

- Dupa epuizarea minutelor incluse în abonament si extraoptiuni, tariful este de 0,20 euro pentru apelurile în afara retelei si 0,15 euro pentru apelurile în retea.

- Minutele nationale incluse în abonament sau extraoptiuni pot fi folosite atât pentru apeluri în retelele nationale ,cât si pentru apeluri în retelele internationale din zona 1 (retele fixe din Europa si retele fixe si mobile din SUA,Canada si Israel)

- Minutele nationale si internationale catre zona 1, minutele si SMS-urile în reteaua COSMOTE incluse în abonament sau extraoptiuni si  neconsumate nu vor fi reportate în urmatoarea luna de facturare.

Valabilitate oferta promotionala :

- Oferta va fi valabila pâna la data de 28 februarie 2011. Preturile includ TVA.

Pentru a afla ce abonament Perfect pentru Tine ti se potriveste, apasa aici